Ga naar de inhoud
Ekopak header

Eko-Wolfpack

De mentale gezondheid van onze mensen is belangrijk voor ons

Het zijn de mensen – ons Eko-wolfpack – die onze organisatie dragen en ervoor zorgen dat Ekopak op een duurzame manier kan groeien. Het is evenwel een feit dat wanneer men mensen te veel onder druk zet, ze hun motivatie verliezen evenals hun vermogen om het beste van zichzelf te geven ter ondersteuning van ons gemeenschappelijk doel.. Bij Ekopak zijn we waakzaam en streven we ernaar om de team spirit hoog te houden. We hebben een  verantwoordelijkheid om goed zorg te dragen voor onze mensen – en hun mentale gezondheid, vandaag en in de toekomst

Impact

Gedreven medewerkers die zich goed voelen kunnen de ­wereld veranderen.

Kennis opbouwen en verspreiden over gedecentraliseerde watervoorziening

Ekopak functioneert binnen een relatief nieuwe ­industrietak. Kennis over een gedecentraliseerde watervoorziening is nog niet wijdverbreid. Hiermee neemt Ekopak een ­dubbele ­verantwoordelijkheid op de schouders: we moeten onze ­eigen werknemers een degelijke opleiding geven, maar ook een nieuwe generatie voorbereiden op een toekomst met hernieuwbare watervoorziening. 

Impact

Door een zo wijd mogelijke verspreiding van kennis over een gedecentraliseerde watervoorziening zal de ­potentiële ­verandering die hierdoor kan worden verwezenlijkt ­exponentieel toenemen.